Home » Graffiti verwijdering 

graffiti reiniging

Ongewenste graffiti is verleden tijd!

effectieve reiniging met waterkracht en kokend water

Lees meer  

Graffiti professioneel laten verwijderen

Heeft u last van ongewenste graffiti op uw bedrijfspand of terrein? Doordat graffiti een negatieve invloed heeft op het uiterlijk van uw bedrijf, moet u direct actie ondernemen. Het verwijderen van graffiti vraagt om een specialistische aanpak. Het team van Skyprofile B.V. is gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti van alle soorten ondergronden. Of het nu gaat om beton, hout of glas, wij zorgen ervoor dat de uitstraling van het bekladde object weer als nieuw is.

Onze reinigingsspecialisten maken gebruik van een unieke en effectieve schoonmaakmethode, namelijk kokend water met hoge druk aanbrengen. Door de duurzame waterkrachtmachine is de ongewenste graffiti verleden tijd. Skyprofile B.V. brengt gevels en bedrijventerreinen weer terug in oude staat. Heeft u storende graffiti op uw gevel of terrein? Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Waarom Skyprofile B.V.?

Specialist in het reinigen van hardnekkig vuil middels een kokend water waterkracht machine. 

Reiniging met kokend water

Wij gebruiken een unieke schoonmaak methode, namelijk kokend water op hoge druk. Dit is zeer effectief en duurzaam.

Duurzaam & kwalitatief

Onze schoonmaakmethode en werkwijze is duurzaam en zeer kwalitatief. Wij gebruiken minimale middelen voor maximaal resultaat.

Snel op locatie

Door onze korte lijnen en complete schoonmaak trailer, kunnen wij snel bij u op locatie zijn.

Uitstekende service

Wij staan het hele jaar voor u klaar met onze excellente service. Ook bij calamiteiten bent u bij ons op het juiste adres.

OVER ONS

Wie is Skyprofile B.V.?

Skyprofile B.V. is een ervaren en dynamisch bedrijf uit Harderwijk, gespecialiseerd in graffiti verwijdering en gevelreiniging. Dit doen wij op unieke wijze, namelijk met kokend water op hoge kracht. Dit is een zeer effectieve methode die zorgt voor maximaal resultaat.

Naast gevelreiniging en graffiti verwijdering, zijn wij onze klanten ook van dienst op het gebied van het reinigen van bestratingen en diverse specialistische schoonmaak, dat met kokend water kan worden uitgevoerd. Wij werken conform alle eisen en richtlijnen zoals Arbo wetgeving.

Skyprofile

Vrijblijvende offerte

We nemen zo spoedig mogelijk contact op