Home » Diverse schoonmaak 

SPECIALISTISCHE REINIGING

Van terreinreiniging tot reclamereiniging

specialistische schoonmaak zoals het reinigen van bestratingen.

Lees meer  

Terreinreiniging

In de loop van de jaren ontstaat er hardnekkige vervuiling op uw bedrijventerrein. Verschillende weersomstandigheden zorgen ervoor dat het terrein grijs en grauw wordt. Het resultaat is een onverzorgde uitstraling van het bedrijfspand. Het grondig reinigen van een bedrijventerrein is een tijdrovende en arbeidsintensieve klus.

Omdat een schoon terrein het visitekaartje van uw pand is, is het hoog tijd om een vakkundig reinigingsbedrijf in te schakelen. Door de ondergrond periodiek te laten reinigen, heeft u hier geen omkijken naar. Voor een professionele reiniging van uw terrein kunt u alle seizoenen van het jaar bij ons terecht.

reclamereiniging

Op zoek naar een ervaren partij om uw reclame te reinigen? Skyprofile B.V. is de specialist in het vakkundig schoonmaken van reclameborden, bewegwijzering en zuilen. Omdat een bevuild en onleesbaar reclameobject een negatieve indruk achterlaat bij uw doelgroep, is een periodieke reiniging onmisbaar. Van informatieborden tot verwijsborden, wij toveren het reclamemiddel om in een verzorgde en frisse blikvanger.

Met onze schoonmaaktrailer zijn we snel ter plekke om de reiniging uit te voeren. Omdat reclameborden en bewegwijzering vaak lastig te bereiken zijn en schoon te houden, schakelt u de expertise van Skyprofile B.V. Wij nemen de grondige schoonmaak uit handen, zodat u zorgeloos uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Naast reclameobjecten in het straatbeeld zijn we het aanspreekpunt voor professionele gevelreiniging en graffitiverwijdering

specialistische reiniging

Heeft u een specifiek verzoek? Wij gaan geen enkele reinigingsprobleem uit de weg. Het team van Skyprofile B.V. is gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten ondergronden. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Waarom Skyprofile B.V.?

Specialist in het reinigen van hardnekkig vuil middels een kokend water waterkracht machine. 

Reiniging met kokend water

Wij gebruiken een unieke schoonmaak methode, namelijk kokend water op hoge druk. Dit is zeer effectief en duurzaam.

Duurzaam & kwalitatief

Onze schoonmaakmethode en werkwijze is duurzaam en zeer kwalitatief. Wij gebruiken minimale middelen voor maximaal resultaat.

Snel op locatie

Door onze korte lijnen en complete schoonmaak trailer, kunnen wij snel bij u op locatie zijn.

Uitstekende service

Wij staan het hele jaar voor u klaar met onze excellente service. Ook bij calamiteiten bent u bij ons op het juiste adres.

OVER ONS

Wie is Skyprofile B.V.?

Skyprofile B.V. is een ervaren en dynamisch bedrijf uit Harderwijk, gespecialiseerd in graffiti verwijdering en gevelreiniging. Dit doen wij op unieke wijze, namelijk met kokend water op hoge kracht. Dit is een zeer effectieve methode die zorgt voor maximaal resultaat. 

Naast gevelreiniging en graffiti verwijdering, zijn wij onze klanten ook van dienst op het gebied van het reinigen van bestratingen en diverse specialistische schoonmaak, dat met kokend water kan worden uitgevoerd. Wij werken conform alle eisen en richtlijnen zoals Arbo wetgeving.

Skyprofile

Vrijblijvende offerte

We nemen zo spoedig mogelijk contact op